скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
4
0
0
0
3
3
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Standard

Святкові дні в році 2021 :

New Year's Day : 
National Day : 
Good Friday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost Sunday : 
Pentecost Monday : 
State Foundation Day : 
National Day : 
All Saints' Day : 
Christmas Day : 
Second Day of Christmas : 
..в Hungary
сьогодні, середа, 18 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 199 / 365
робочий день року : 137 / 250
приурочувати (UTC +01) : 20:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:14

UTC
-09
Alaska
10:14

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:14

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:14

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:14

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:14

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:14

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:14

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:14

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:14

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:14 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:14 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:14 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:14 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:14 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

18
20:14
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel