скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
49
392
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
4
3
1
2
1
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

New Year's Day : 
National Day : 
Good Friday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost Sunday : 
Pentecost Monday : 
State Foundation Day : 
National Day : 
All Saints' Day : 
Christmas Day : 
Second Day of Christmas : 
..в Hungary
сьогодні, середа, 13 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 46 / 52
день року : 317 / 365
робочий день року : 218 / 250
приурочувати (UTC +01) : 23:08
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:08

UTC
-09
Alaska
13:08

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:08

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:08

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:08

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:08

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:08

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:08

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:08

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:08

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:08

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:08 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:08 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:53 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:08 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:08 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:08 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:08 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:08 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лист.

13
23:08
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel