скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
49
392
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
2
2
3
1
3
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1991 :

New Year's Day : 
National Day : 
Good Friday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost Sunday : 
Pentecost Monday : 
State Foundation Day : 
National Day : 
All Saints' Day : 
Christmas Day : 
Second Day of Christmas : 
Визначте період
..в Hungary
сьогодні, субота, 11 липень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 28 / 52
день року : 193 / 366
робочий день року : 133 / 254
приурочувати (UTC +01) : 19:25
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:25

UTC
-09
Alaska
09:25

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:25

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:25

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:25

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:25

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:25

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:25

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:25

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:25

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:25

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:25

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:25

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:10

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:25 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:25 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:25 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:25 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:25 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лип.

11
19:25
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel